Wat kan ik je bieden?

Ik heb geen pasklare antwoorden voor je, simpelweg omdat ik jou niet ben! Iedereen heeft zijn eigen uniekheid. We gaan aan de slag met het zelflerend vermogen, dat houdt in dat we de eigen antwoorden gaan (her)ontdekken. De bedoeling is tenslotte dat jij er sterker van wordt en nieuwe vaardigheden ontwikkeld waar je je rest van je loopbaan profijt van hebt.

We gaan samen ander perspectieven onderzoeken om te laten zien dat er naast onze maatschappelijk goedgekeurde, resultaatgerichte en efficiënte manier van leven ook andere dimensies zijn van waaruit we onze vraag stukken kunnen beschouwen. Een dimensie waarin het gaat over betekenisgeving, bezieling, genieten, vrijheid en verbinding.

Desiree Pijnenburg coaching (20)

Ik ben Desiree Pijnenburg

Ten eerste trotse moeder van 2 prachtige jongvolwassenen en gelukkig samenwonend met een lieve partner met bonusdochter in Etten-Leur

In de leeftijdsgroep van de ‘vijftigers’ (53 lentes) en daarmee midden in de fase van ‘Afbouwen of sterven in het harnas’! Afbouwen ben ik nog lang niet aan toe, ik kan nog zo veel “ervaringen van het leven” aan het leven teruggeven. Ik doe wat ik leuk vind om te doen, wat mijn passie is. Om mijn ambitie en drijfveren in deze periode plaats te laten maken voor “senioriteit” zit er nog niet in. Ik ben en blijf nu eenmaal ondernemer in hart en ziel en op ontdekkingsreis naar mogelijkheden. Open mind, leren, luisteren, nieuwsgierig zijn is “My way of life”.

De prachtige competenties als relativering, innemendheid, bedachtzaamheid en soms berusting die mijn leeftijd met zich mee brengt benut ik ten volle in mijn leven en in de coaching.